geen items
Totaal:
€ 0,00
Sorteer op  |     |     |     |  

   

Kaweco pen - Kaweco vulpennen online bestellen

Al meer dan 125 jaar maakt Kaweco diverse pennen van hoogstaande kwaliteit. Het van oorsprong Duitse bedrijf werd opgericht in 1883 en is daarmee één van de oudste merken op de markt.

 

In 1883 had het bedrijf pennen in één uitvoering. In de loop der jaren, naarmate het merk steeds bekender werd, groeide het uit tot een groot merk en werden er meerdere uitvoeringen op de markt gezet. Inmiddels zijn er ruim 10 verschillende lijnen verkrijgbaar, met pennen in verschillende uitvoeringen.

 

Kaweco focust zich op het behoud van traditionele eigenschappen, maar richt zich tegelijkertijd ook op innovatie. Nieuwe ideeën worden uitgevoerd, maar een Kaweco pen zal zijn herkenbare kenmerken altijd behouden. De achthoekige vorm die de pennen hebben, is zeer kenmerkend voor Kaweco. Deze vorm van de pen staat voor individuele vrijheid en maximale precisie met betrekking tot design en executie.

Kaweco pen - Kaweco pennen online bestellen 

Op zoek naar een eigentijdse pen tegen een schappelijke prijs? Dan kunnen wij van PW Akkerman Amsterdam u zeker een Kaweco pen aanbevelen. Kaweco vulpennen kunt u online bij ons bestellen: www.pwakkerman.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze winkel te bezoeken, gelegen op de Langebrugsteeg 13 in Amsterdam. Hier voorzien wij u graag van advies en kunnen wij u helpen met het zoeken naar een pen die past bij uw wensen en budget. Het assortiment Kaweco pennen dat wij aanbieden is zeer uitgebreid; van een eenvoudig vulpotlood of balpen, tot een zeer luxe Kaweco vulpen. Onze producten kunt u online bestellen of in onze winkel aanschaffen. De keuze is aan u, graag tot binnenkort.

 

De volgende Kaweco uitvoeringen worden door ons aangeboden: Kaweco Sport Classic en Sport Skyline, Kaweco Liliput, Kaweco Student, Kaweco Allrounder, Kaweco Special en Mini Special, Kaweco Dia2 en Kaweco Sketch-Up.

Aanbevolen producten