geen items
Totaal:
€ 0,00

Montblanc Summit Smartwatch 117548

Montblanc Summit Smartwatch 117548
€ 538,99 ex. BTW:€ 445,45 € 895,00

Description

Montblanc
Summit smartwatch


Montblanc heeft als eerste met deze Summit smartwatch de fijne Zwitserse horlogemaken gecombineerd met de technologieen van nu. Hiermee wilt Montblanc laten zien dat modern en authentiek heel goed samen kunnen gaan in een product.

Het horloge is een eerbetoon aan de meeste gewaardeerde horlogespecialist van Zwitserland, Minerva. Montblanc heeft het design geinspireerd op de welbekende collectie uit 1858 en het erfgoed van Minerva.

De band van de Smartwatch is gemaakt van functioneel zwart klasleder. De sluiting heeft een handig "quick release" systeem. De Smartwatch heeft een waterdichtheid van IP68, een AMOLED display met een resolutie van 400x400 en heeft 'multi-touch' herkenning.

De techniek achter deze Smartwatch is aangedreven door de Android Wear 2.0 technologie, hierdoor kunnen zowel Android als Apple smartphones gebruikt worden in combinatie met deze Smartwatch. Notificaties of uw agenda bekijken, uw meest gebruikte apps gebruiken op deze SmartWatch, het is allemaal mogelijk. De apps kunt u direct op de SmartWatch downloaden door middel van een WiFi verbinding.
De Smartwatch werkt zowel met tekst invoer als met spraak invoer! Het horloge heeft een opslagruimte van 4 GB en een batterijcapaciteit van een volledige dag gebruik. Deze batterij is opgeladen binnen 2 uur! De doorsnee van de horlogekast is 46 millimeter, en het horloge is 12.5 millimeter dik.

Specificaties

Productnummer: 117548
Merk: Montblanc
Voorraad: 1
Kleuren: Zwart

Schrijf een review voor dit product

HOE WAARDEER JE DIT PRODUCT*

Aanbevolen producten