geen items
Totaal:
€ 0,00

Kaweco Perkeo Cotton Candy Vulpen

Kaweco Perkeo Cotton Candy Vulpen
€ 15,50 ex. BTW:€ 12,81

Description

Kaweco Perkeo - 'Cotton Candy'
Vulpen

De Kaweco Perkeo 'Cotton Candy' vulpen heeft een suikerspin roze gekleurd lichaam (zacht roze) met lichtgrijze details, net als de kleur van de dop van deze pen. Deze vulpen heeft een Medium penpunt.


Kaweco produceerde rond 1900 een dip pen met de naam 'Perkeo'. De 'Heidelberg Dip Pen Factory', welke later de naam 'Kaweco' kreeg, omschreef de Perkeo als een convertible vulpen, wat inhoudt dat het mogelijk is om een converter/pompje in de pen te doen in plaats van inktpatronen.

Dit jaar heeft Kaweco het Perkeo model opnieuw uitgebracht, in een volledig vernieuwd en fris jasje. Het is ontworpen als vulpen waar zowel een cartridge (vulling) in kan, maar waar ook een converter (pompje) in zou kunnen. Het ontwerp van de nieuwe Perkeo vulpennen is geïnspireerd op het klassieke, traditionele design van Kaweco. De matkleurige, achthoekige dop en het zestienhoekige barrel (lichaam) van de pen zijn perfect in harmonie en vormen samen een mooi schrijfinstrument. De ergonomische grip van de pen zorgt voor een moeiteloze schrijfervaring. De Kaweco Perkeo is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, ieder met unieke kleuren.

Specificaties

Productnummer: 10001309
Merk: Kaweco
Voorraad: 100
Kleuren: Grijs,Roze

Schrijf een review voor dit product

HOE WAARDEER JE DIT PRODUCT*

Aanbevolen producten